HISTORIEN OM HAUGESUND MC


VI ER ENGASJERTE I LOKALSAMFUNNET!!!:

FJORD MOTORPARK AS!
Haugesund MC har også engasjert seg i framdrivelsen av FJORD MOTORPARK AS, og er der aksjeeier.
Dette er et prosjekt som ønsker å få bygge et motorsportanlegg på Helganes, rett ved flyplassen på Karmøy.
Selv om den Regionale statusen glippet til Sokndal i sør, så står vi fremdeles på, og håper dette alikevel kan gå i boks!! 

LITT HISTORIE OM ARABERRALLY:

AraberRally ble arrangert siste gang i 2002.
Fredagskvelden rocket med 'Cindy Band' og lørdagen tok helt av med 'Stage Dolls' som hovedattraksjon.AraberRally 2001 ble arrangert med samme band-suksess som 2 år tidligere, nemlig 'Blodsbrødre'.
1060 innmeldte hadde en koselig helg.AraberRally 2000 var milenniums-treffet!
'Cindy Band' og 'Tyrolerbandet' sørget for en fredagskveld med mye latter og sugende rytmer. Som vanlig gikk seidelen høyt når 'Tyrolerbandet' ompet i vei.
Lørdagens band var hentet fra østlandet og het 'Sixpack Rythm and Soulband'.
Antall innmeldte var 1372.Araberrally 1999 gikk inn i historien som vårt hittil største treff, sett bort fra Norgestreffet 1993.
'TyrolerBandet' svingte opp på fredagen, og på lørdagen varmet 'Cindy Band' opp til de eminente 'Blodsbrødre' entret scenen for første gang.
Antall innmeldte ble 1503 stk.AraberRally 1998 ble feiret som 10-års jubileum for oss som treffarrangører. Vi hadde trekning av jubileumslotteri hvor hovedgevinsten var en "Gullfarget" Yamaha Fazer 600.
Som vanlig tok det fullstendig av fredags kvelden med 'Tyrolerbandet'. De som kom for første gang på treffet vårt og hørte at det skulle være Tyrolerband, pleide å rynke litt på nesen. MEN etter 3 "ompa" og 4 "schållll" så svingte alle som en på seidelen og sang med. 'Tyrolerbandet' har blitt en tradisjon som svært mange så frem til da de reiste på ArbarerRally.
Lørdagen ble loddene trekkt ut, og vinneren av sykkelen ble Arild Hansen, Avaldsnes.
Antall innmeldte ble 1272 stk.


 

SÅNN BLEI ME TE:
Haugesund MC-klubb ble startet april 1982. Til å begynne med var vi ikke mer enn 2-3 stykker, men etter en kampanje for å sammensveise motorsyklister i Nord-Rogaland, var vi blitt hele 85 medlemmer.


Hos kommunale organer ble vi ikke blitt tatt på alvor, så etter lenge å ha prøvd andre muligheter bestemte vi oss for å "aksjonere" for å få vårt eget klubbhus.
Avisene ble kontaktet, det ble arrangert en "kjør-sakte-aksjon" i sentrum, samt en symbolsk husokkupasjon. Det virket!! Vi fikk en herlig plass på Fagerheim, rett nord for Haugesund sentrum, og her stortrives vi ennå.

I dag er vi 35+ medlemmer, derav en god gjeng som reiser rundt på treff og fester i Norges land.

Klubbkveldene holdes hver søndag, og ellers er det fest og basar ganske ofte gjennom vinter-halvåret :)

 


 

3550 besøk hittil
2 glor på sidå akkurat nå

News Front Page
 Les mer på KA SKJERSISTE OPPDATERINGER:

Forsidå: 3797 dag(er)
Bilder: 4764 dag(er)
Ka skjer: 4118 dag(er)
Gjestebokå: 988 dag(er)© 2007-2024 HAUGESUND MC - Webdesign Tor Egil Berge